• CW_BACK
  • CW_BIKE_STAND
  • CW_COUNTER_1
  • CW_COUNTER_2
  • CW_FRONT
  • CW_PANA_1
  • CW_PANA_2


CECIL WALKER CYCLES
| MELBOURNE |

THE BRIEF |
We were asked us to transform an existing tired premises into a new exciting environment that displayed the history behind one of Australia’s oldest bike stores. 

THE WORKS |
Internally – custom joinery solutions that included, front counter, partitions, feature hardwood display wall (representing a velodrome), polished epoxy coated floor,  bike POS system, digitally printed wall paper applied to internal partitions and walls that detail the history of the store.
Externally – re-clad shop front and new signage.

The complete de-fit and new works were undertaken and completed in 2.5 weeks .

THE OUTCOME |
An iconic bike store revitalised and keeping true to it’s heritage.

Read more on Cecil Walker Cycles

© 2018 CORE COMMERCIAL INTERIORS. All rights reserved